Qua finance, dé adviseur voor al uw zakelijke verzekeringen

Qua Finance is een onafhankelijke verzekeringsadviseur in Amersfoort. Wij bieden alle zakelijke verzekeringen van bedrijfsschade, bedrijfsaansprakelijkheid tot rechtsbijstand. Wij adviseren u bij het kiezen van de juiste verzekeringen en ondersteunen als u schade heeft. Want persoonlijke service is waar wij ons in onderscheiden!

Service, vertrouwen, duurzaamheid
een compleet en eerlijk advies en begeleiding op het gebied van financiele- en verzekeringsvraagstukken. Wij bieden “1 loket functie”, wat u service, gemak, efficiency, overzichtelijkheid en vertrouwen oplevert! En bij vertrouwen hoort ook lange termijn. Uw keuzes van vandaag, moet u in de toekomst kunnen veranderen of bijsturen. Ook dan zijn wij er graag voor u.

Image module
Bel ons:
033 455 70 90
06 46 34 17 49

Als er schade ontstaat door uw eigen handelen of dat van een van uw medewerkers, of door een van uw producten of diensten, kunt u hiervoor aansprakelijk gesteld worden. De kosten die voortvloeien uit deze schade kunnen erg hoog oplopen. Een passende aansprakelijkheidsverzekering dekt dan het risico af. Laat u daarom goed door ons adviseren bij de keuze voor een aansprakelijkheidsverzekering.

Image module

U kunt alle roerende zaken in het bedrijf zoals machines, apparatuur en stellingen verzekeren met een inventaris- en goederenverzekering. Uw inventaris en de goederen die opgeslagen zijn in het magazijn kunnen door allerlei oorzaken schade oplopen: brand, storm of wateroverlast, maar ook diefstal is verzekerd. Ook verzekeren tegen stroomstoring en rook- en roetschade is mogelijk. Wij adviseren u graag!

Image module

Als vanwege ernstige schade, een lange sluiting van uw bedrijf noodzakelijk is, vallen productie en de omzet stil terwijl uw vaste lasten gewoon doorlopen. Dat is een groot risico voor de continuïteit van uw bedrijf. Met een bedrijfsschadeverzekering dekt u dit risico af. U verzekert de vaste lasten zoals huur en salarissen en (een deel van) uw nettowinst.

Image module

Uw bedrijfspand kan door allerlei oorzaken schade oplopen. Denk hierbij aan Brand, storm, wateroverlast, inbrekers en vandalisme. Kleine schades kunt u misschien wel zelf betalen, maar bij een grote schade door bijvoorbeeld brand is dat niet mogelijk. Een gebouwenverzekering is dan ook een absolute must. U kiest zelf hoe uitgebreid u zich verzekerd, wij geven u graag advies.

Image module

U kunt te maken krijgen met een conflict waarbij juridische bijstand nodig is. De kosten hiervoor kunnen flink oplopen. Sluit daarom een rechtsbijstandsverzekering af, u kunt dan rekenen op juridisch advies en bijstand. Het kan zijn dat u al een rechtsbijstanddekking heeft op andere polissen. Wij zoeken dit graag voor u uit en geven advies over de te kiezen rechtsbijstandverzekering.

Image module

Er zijn heel veel verzekeringen, we kunnen deze niet allemaal apart benoemen op onze website. Denk bijvoorbeeld aan een kredietverzekering, machinebreukverzekering, transportverzekering, computer- en elektronicaverzekering of zakenreisverzekering. Heeft u vragen over zakelijke verzekeringen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Image module
Maak direct een afspraak

Meer informatie over de mogelijkheden? Bel 033 455 70 90 of stuur ons een E-mail

CONTACT
Qua Finance

U vindt Qua Finance aan de Laan van Duurzaamheid 23 in Amersfoort.
Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen 033 455 70 90 / 06 46341749 of stuur een E-mail naar: rocco@quafinance.nl
Image module

BERICHT
Stel uw vraag

*

*

*

*