Qua Finance, zorg voor een goed pensioen

U wilt een goed pensioen opbouwen, in samenwerking met de beste pensioenadviseurs van Amersfoort vinden wij voor u de passende oplossing. Wij geven u inzicht in uw regeling middels vermogensplanning, maken een Persoonlijk Financieel Overzicht en inventariseren uw wensen en doelstellingen. Uw wensen kunnen worden uitgewerkt middels het Persoonlijk Financieel Advies waarna wij voor de uitvoering zorg kunnen dragen. En krijgt u de dienstverlening als vermeld bij vermogensplanning.

AOW
ANW
WIA / WGA
Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Pensioen via de werkgever of ex-werkgevers
Lijfrente
Nabestaandenregelingen
Pensioenbreuk
Echtscheiding
Box 3
Mijn huis is mijn pensioen

 

Maak direct een afspraak

Image module
Bel ons:
033 455 70 90
06 46 34 17 49

PARTICULIER

Verzekeringen
Een goed advies over uw particuliere verzekeringen kan er voor zorgen dat u beter verzekerd bent, tegen gunstigere voorwaarden. Qua Finance helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.
Lees meer

ZAKELIJK

Verzekeringen
Wij geven u graag deskundig advies over uw bedrijfsverzekeringen, van brandschade tot schade die ontstaat bij het uitvoeren van uw werkzaamheden.
Lees meer

HYPOTHEKEN

Advies op maat
Samen met een hypotheekadviseur helpen wij u graag bij het vinden van de hypotheek die aansluit bij uw situatie, met een lage rente en gunstige voorwaarden.
Lees meer

PENSIOENEN

Advies op maat
Een pensioen vraagt om een gedegen advies. Samen met een gespecialiseerde pensioenadviseur, kunnen wij een pensioensvoorziening op maat aanbieden toegesneden op uw situatie en wensen.
Lees meer

VERMOGEN

Advies op maat
Welke risico’s kunt en wilt u nemen? Samen met een financieel specialist zoeken wij een passende aanbieder die in het verleden een mooi rendement heeft behaald met het risico dat bij uw profiel past.
Lees meer

ROCCO LUBSEN

Uw adviseur
Klanten helpen met
de juiste keuze in
verzekeringen is
mijn passie!
Contact

CONTACT
Qua Finance

U vindt Qua Finance aan de Laan van Duurzaamheid 23 in Amersfoort.
Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen 033 455 70 90 / 06 46341749 of stuur een E-mail naar: rocco@quafinance.nl
Image module
BERICHT
Stel uw vraag

*

*

*

*