Qua finance, dé adviseur voor al uw particuliere verzekeringen

Qua Finance is een onafhankelijke verzekeringsadviseur in Amersfoort. Wij bieden alle verzekeringen voor particulieren, van inboedel, autoverzekering, aansprakelijkheid tot rechtsbijstand. Wij adviseren u bij het kiezen van de juiste verzekeringen en ondersteunen als u schade heeft. Want persoonlijke service is waar wij ons in onderscheiden!

Service, vertrouwen, duurzaamheid
een compleet en eerlijk advies en begeleiding op het gebied van financiele- en verzekeringsvraagstukken. Wij bieden “1 loket functie”, wat u service, gemak, efficiency, overzichtelijkheid en vertrouwen oplevert! En bij vertrouwen hoort ook lange termijn. Uw keuzes van vandaag, moet u in de toekomst kunnen veranderen of bijsturen. Ook dan zijn wij er graag voor u.

Image module
Bel ons:
033 455 70 90
06 46 34 17 49

Een ongelukje is zo gebeurd, een gebroken ruit of nog erger, u veroorzaakt blijvend letsel. Als u hiervoor aansprakelijk gesteld wordt, moet u de financiële schade vergoeden.
Een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP) vergoedt schade aan andermans spullen en gezondheid (wereldwijd), letselschade die gezinsleden bij elkaar veroorzaken en juridische hulp als er een rechtszaak nodig is.

Image module

Als u met uw auto deelneemt aan het verkeer kan uw auto beschadigd raken of u kunt lichamelijk letsel veroorzaken. Ook kan uw auto gestolen worden. Met een autoverzekering dekt u deze schade. Er zijn drie soorten autoverzekeringen: WA-verzekering, Beperkt Casco en Volledig Casco (All Risk).
U kunt zich ook extra verzekeren voor andere verkeersrisico’s zoals bijvoorbeeld ongevallen inzittenden of rechtsbijstand.

Image module

Uw inboedel kan door diverse oorzaken beschadigd raken of gestolen worden. Een inboedelverzekering dekt de schade bij bijvoorbeeld diefstal, schroei- of smeltschade, ontploffing en storm. De kosten kunnen gemakkelijk flink oplopen, het is dan ook verstandig een goede inboeldelverzekering af te sluiten. Is uw huis goed beveiligd? Dan krijgt u wellicht korting op de premie, vraag ons naar de voorwaarden.

Image module

Vakantie is natuurlijk heerlijk, maar wat als u in het buitenland in het ziekenhuis terecht komt? Of als uw koffer gestolen wordt? Dan kunt u de kosten verhalen op uw reisverzekering. Vaak zijn onderdelen van de reisverzekering al via een andere verzekering gedekt, wij kijken daarom graag samen met u naar de juiste samenstelling van de verzekering.

Image module

U kunt te maken krijgen met een conflict waarbij juridische bijstand nodig is. De kosten hiervoor kunnen flink oplopen. Sluit daarom een rechtsbijstandsverzekering af, u kunt dan rekenen op juridisch advies en bijstand. Het kan zijn dat u al een rechtsbijstanddekking heeft op andere polissen, zoals bijvoorbeeld uw autoverzekering of de reisverzekering. Wij zoeken dit graag voor u uit en geven advies over de te kiezen rechtsbijstandverzekering.

Image module

Er zijn heel veel verzekeringen, we kunnen deze niet allemaal apart benoemen op onze website. Denk bijvoorbeeld aan Studentenverzekeringen, Uitvaartverzekering, Woonlastenverzekering
of Zorgverzekering. Heeft u vragen over particuliere verzekeringen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Image module
Maak direct een afspraak

Meer informatie over de mogelijkheden? Bel 033 455 70 90 of stuur ons een E-mail

CONTACT
Qua Finance

U vindt Qua Finance aan de Laan van Duurzaamheid 23 in Amersfoort.
Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen 033 455 70 90 / 06 46341749 of stuur een E-mail naar: rocco@quafinance.nl
Image module

BERICHT
Stel uw vraag

*

*