Qua Finance, ook voor een goede hypotheek

U heeft uw droomhuis gevonden, in samenwerking met de beste hypotheekadviseurs van Amersfoort vinden wij voor u de passende hypotheek. U krijgt een berekening hoeveel hypotheek in uw situatie benodigd is en hoeveel de bruto en netto lasten worden. Wij houden daarbij rekening met uw financiële mogelijkheden en wensen. Wilt u weten of uw droomhuis bereikbaar is? Neem dan contact met ons op.

Het eerste onderdeel: haalbaarheidsonderzoek.
Inventarisatie van wensen, mogelijkheden en haalbaarheidsonderzoek

Het tweede onderdeel: advies
U krijgt in dit onderdeel van ons een passend advies dat aansluit bij uw wensen. Wij zijn onafhankelijk dus u krijgt een vergelijking van 3 aanbieders. Uw eigen bank, een bank naar keuze en ons advies. U krijgt van ons uitleg over de verschillende keuzes uit rentevast periodes onderbouwd met berekeningen van wat dat voor u betekend.

Het derde onderdeel: bemiddeling en nazorg
De hypotheek komt tot stand met onze hulp. Wij helpen u het eerste jaar met de voorlopige teruggaaf zodat u gelijk gebruik kan maken van lastenverlichting middels de maandelijkse belasting teruggaaf. In het jaar na het afsluiten van de hypotheek bij de belastingteruggaaf krijgt u een Persoonlijk Financieel Overzicht met de dienstverlening die hoort bij vermogensplanning. Wij hanteren een uiterst concurrerend tarief vergelijk ons gerust met de bank. Die overigens slechts zijn eigen product kan aanbieden.

Maak direct een afspraak

Image module
Bel ons:
033 455 70 90
06 46 34 17 49

PARTICULIER

Verzekeringen
Een goed advies over uw particuliere verzekeringen kan er voor zorgen dat u beter verzekerd bent, tegen gunstigere voorwaarden. Qua Finance helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.
Lees meer

ZAKELIJK

Verzekeringen
Wij geven u graag deskundig advies over uw bedrijfsverzekeringen, van brandschade tot schade die ontstaat bij het uitvoeren van uw werkzaamheden.
Lees meer

HYPOTHEKEN

Advies op maat
Samen met een hypotheekadviseur helpen wij u graag bij het vinden van de hypotheek die aansluit bij uw situatie, met een lage rente en gunstige voorwaarden.
Lees meer

PENSIOENEN

Advies op maat
Een pensioen vraagt om een gedegen advies. Samen met een gespecialiseerde pensioenadviseur, kunnen wij een pensioensvoorziening op maat aanbieden toegesneden op uw situatie en wensen.
Lees meer

VERMOGEN

Advies op maat
Welke risico’s kunt en wilt u nemen? Samen met een financieel specialist zoeken wij een passende aanbieder die in het verleden een mooi rendement heeft behaald met het risico dat bij uw profiel past.
Lees meer

ROCCO LUBSEN

Uw adviseur
Klanten helpen met
de juiste keuze in
verzekeringen is
mijn passie!
Contact

CONTACT
Qua Finance

U vindt Qua Finance aan de Laan van Duurzaamheid 23 in Amersfoort.
Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen 033 455 70 90 / 06 46341749 of stuur een E-mail naar: rocco@quafinance.nl
Image module
BERICHT
Stel uw vraag

*

*

*

*